Bamseloppet

Hej! Idag så var det äntligen dags för Bamselopppet igen! Mellanmål åt vi på Bokhultet innan vi gick iväg. Väl framme på Myresjöhus arena fick vi träffa Bamse (Emmeli) och Lille Skutt (Malin) som hade uppvärmning med oss och visade de olika banorna vi fick välja på att springa. Alla sprang m liv och lust och glädje och fick sedan medalj vid målgång. Sedan fick vi låna stora fina fotbollar av Öster att spela och leka med. Innan vi gick tillbaka drack vi smoothie och vatten såklart.

Ur lpfö ” utveckla sin motorik, kordinationsförmåga och kroppsuppfattning samt förståelse för vikten av att värna om sin hälsa och sitt välbefinnande”

“Utveckla sin förmåga att fungera enskilt och i grupp, att hantera konflikter och förstå rättigheter och skyldigheter samt ta ansvar för gemensamma regler ”