Fantastisk sommarfest på Wälludden

image
Det var en stor publik som förväntansfullt stod framför Wälluddens smyckade veranda på tisdagens eftermiddag. Det var några föräldrar, pedagoger och barn som hade pyntat och förberett så festfint.
Alla barn och pedagoger framförde en omfattande repertoar av sina favoritsånger, alltifrån “Det var en haj” till “Guld och gröna skogar”. Barnen var riktigt taggade och sjöng och klämde i ändå från tårna och pedagogernas engagemang var enastående. Publiken var hänförd och alla fick varma applåder.

image
Inte ett öga var torrt när de tolv barn som ska lämna förskolan för att ta klivet till grundskolans förskoleklass, avtackades med en ros och en symbolisk medalj som påminner om alla projekt om världen barnen har arbetat med under året.
Pedagogerna tackades med en sommarpresent från VIM och trivselgruppen gav presenter till förskolan för de pengar som fotografiförsäljningen inbringat.
Helt enligt traditionen samlades alla familjerna i Wälluddens trädgård på pick-nick och de tolv tårtorna hade en strykande åtgång.
Det var trötta och väldigt nöjda barn och pedagoger som gick hem efter en fantastisk insats!