Senaste nytt från styrelsen

Vi föräldrar som sitter i styrelsen träffas ungefär en gång i månaden för att gå igenom det viktigaste som berör verksamheterna.

Nu i november var det ordförande, personalansvarig och kassören som träffades tillsammans med förskolechefen Lotta och vår administratör Sune Yngvesson. Vi gick främst igenom budget inför kommande år samt övriga frågor som till exempel inköp av kläder till personal och hur barngrupperna ser ut inför kommande termin.

Vi har även påbörjat arbetet med att hitta nya styrelsemedlemmar inför läsåret 2012/2013 och de kommer väljas in på årsstämman i mars 2013. Vi vill gärna ha en jämn fördelning mellan Wälludden, Bäckaslöv och Kronan och även försöka få en jämn fördelning mellan män och kvinnor. Och det är inte alltid det lättaste… Huvudsaken är ju egentligen att det är intresserade och engagerade föräldrar som vill vara med och driva vår fina förening framåt.

Jag påminner igen om vikten att vara med på årsstämman då det är ett ypperligt tillfälle att träffas och vara med och påverka framtiden!

Jenni Ahlgren, ordförande
(mamma till Isolde och Indra på Kronan)