Varmt välkomna tillbaka till Montessoriförskolan!

Våra tre montessoriförskolor Bokhultet, Kronan och Wälludden, är nu öppna efter några helger som säkert var annorlunda jämfört med “alla andra år” och vi hoppas att 2021 får en trygg och positiv uppstart!

En grundförutsättning för detta är att vi tillsammans fortsätter att respektera alla “måsten&rekommendationer” på grund av rådande pandemi.

Det finns en uppenbar risk för smittspridning när vi nu samlas på förskolorna igen och därför lyfts återigen förväntningarna till samtliga familjer inom VIM och alla medarbetare att följa alla restriktioner.

När förskolans anställda eventuellt påminner dig om någon “glömd” restriktion eller ringer hem ditt barn för något symtom som dykt upp – tänk då på att vi hjälps åt att visa samhällsansvar och hänsyn genom att samarbeta på bästa möjliga sätt.

Många varma hälsningar rektor Charlott i VIM